Laden

Baan in de Haven

Een baan in de haven, juist voor jou

Lijkt het jou interessant om in de haven of industrie van Rotterdam te werken, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Misschien zie je door de containers de kade niet meer, er zijn ook zo veel mogelijkheden. Of misschien ben je bang dat je niet de goede kwalificaties hebt om te solliciteren op de baan die je juist heel leuk lijkt. In dat geval kunnen wij je helpen.

Baan in de Haven is een jonge organisatie met de enorme ambitie om meer talentvolle mensen naar de havenregio te trekken. Dit is een maatschappelijke missie en daarom komen we graag in contact met mensen van alle achtergronden. Zo brengen we meer diversiteit naar de haven én helpen we mensen aan een (nieuwe) loopbaan.

Heb je alleen werkervaring in andere sectoren of ben je een opleiding gestart, maar heb je deze niet afgerond? Geen probleem! Wij begeleiden jou bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling, zodat je uiteindelijk op de plek terecht komt die je echt aanspreekt. Is jouw ambitie net zo groot als die van ons?

Iets meer over ons

Baan in de Haven is een spin-off van Watertalent, dat betekent dat wij een enorm netwerk hebben en deze zetten wij in om jou op weg te helpen. wij zijn een sociale onderneming, dus die maatschappelijke missie is onze drijfveer om zo goed mogelijk ons werk te doen. Traditionele bedrijven bijten zich vaak vast in de perfecte kandidaat op papier. Wij denken dat we meer kunnen doen om het grote aantal openstaande functies in de haven en industrie te vervullen. Waarom vasthouden aan het talent dat de branche al kent? Natuurlijk helpen we jou ook als je al bekend bent in de havenregio. Maar we willen ook vernieuwen en de instroom vergroten, bijvoorbeeld met zij-instromers en mensen die zich graag willen omscholen.

Nog even terug naar die begeleiding en ontwikkeling…

Je vraagt je wellicht af of het überhaupt mogelijk is om je kennis bij te spijkeren of om zelfs een volledig nieuw vak te leren. Je hebt misschien een gezin om te onderhouden of je weet nog helemaal niet wat je precies moet leren voor die baan die je interessant lijkt. Wij zijn ons ervan bewust dat er een kans is dat je als nieuwkomer in de haven niet meteen in je droombaan kunt rollen. Daarom gaan we met jou het gesprek aan en ondernemen we actie. We kijken naar jouw persoonlijke situatie en we zoeken uit waar je goed in bent. Vervolgens gaan we op zoek naar trainingen of omscholingsmogelijkheden die in jouw leven passen en die je kunnen brengen naar de stip op jouw horizon. Zo blink jij binnenkort uit in iets wat je nog leuk vindt ook! Daar heb je in je hele loopbaan profijt van.

Ben jij klaar om voor jezelf te kiezen? Laat ons je helpen. Het team van Baan in de Haven maakt graag kennis met je!

Momenteel zijn we ook druk bezig met het bouwen en lanceren van deze website. Stay tuned!